Openbare seksplekken

Openbare seks biedt veel spanning in de relatie, maar de lol kan er ook snel vanaf zijn als je betrapt wordt. Hieronder zijn de meeste veilige openbare seksplekken beschreven.

Het park
Het park biedt vele beschutte plekjes. Maar veel van deze plekken zijn niet geschikt door brandnetels. Ongedierte/insecten en andere dingen. Vindt daarom een beschut grasplek tussen de takken uit het zicht.
U kunt het beste bij zonsondergang of bij nacht dit doen. Dit omdat er zich dan minder mensen zich in het park bevinden. Zorg wel voor een plek waar u bij ontdekking achter kunt duiken zodat u tijd genoeg hebt om uw kleding weer aan te trekken.

In de trein
Bevindt u zich in de trein langer dan een uur, zoek dan een lege treinwagon op en start de actie. Zoek een leeg treinstelsel, met pluche stoffering. Wacht tot de trein het einde nadert en niet te vol is. Een voorkeur is de laatste treinrit van de avond hierdoor zullen veel mensen in de voorkant van de trein zitten en heeft u genoeg keuze uit lege treinwagons.

Het winkelcentrum
Iedereen die wel eens in een winkelcentrum heeft gewerkt weer van de achtergangen die verbonden zijn met de opslagruimte. Deze deuren zijn gewoonlijk open en worden amper tot niet gecontroleerd. Wacht even tot de klanten niet kijken en duik langs het bordje ‘’alleen personeel’’. Doordat de gangen zo stil zijn is het makkelijk om aankomend persoon te horen naderen en op tijd weg te komen.

Leeg klaslokaal.
Scholen posten gewoonlijk een programma van wanneer elke ruimte vrij is en wanneer het in gebruik is. Plan tussen de gebruiktijden in en je heb een leeg klaslokaal. De meeste scholen hebben vertrouwen in de student en laten de ruimtes na gebruik vaak open. Vergeet niet om de lichten uit te laten om zo geen aandacht te trekken.

Begraafplaats
Waarom niet de begraafplaats proberen. Het is er verlaten, vreedzaam en stil. Gewoonlijk zal de voorport open staan, en anders zult u toch vrij gemakkelijk binnen komen. Het enige wat u hiervoor zal moeten doen is over de omheining springen/klimmen. Wacht tot de avond begint te vallen en de spanning zal niet te houden zijn.

Het golfterrein.
Het golfterrein is een goede keuze voor het lichaam. Het gras is netjes geknipt en zacht. Daarnaast zul je geen last hebben van takjes, viezigheid of steentjes, waardoor u geeneens een deken nodig heeft.
U kunt dit het beste op een openbaar golfterrein doen omdat golfclubs het niet zo hebben op mensen die stiekem het terrein betreden.

Een evenement
Dit zou bijvoorbeeld bij een trouwerij kunnen zijn. De mensen zullen u niet missen en echt niet denken dat u de kast in bent gedoken. Zorg ervoor dat u niet in te luidruchtige ruimt actie onderneemt.

Soms worden de bedrijfpartijen gehouden bij buitensporige cateringplekken of bij landclubs. Beide plaatsen hebben waarschijnlijk grote onbeheerde ruimten die bijna tot niet gecontroleerd worden.

Adverteren bij Daisycon