Fantasieën man

De erotische fantasieën van de man. Hierin kwamen een hoop fantasieen naar voren die ook voor een vrouw als een van de grootste fantasieën van hun kant gelden. Hieronder is een kort overzicht gegeven van de meest voorkomende fantasieën.

10 De leidster, ook wel gerefereerd naar een Amazone.  De man wilt graag dat de vrouw de leiding neemt in bed en gepassioneerd in bed het tot een sensuele explosie laat komen.

9 onbekend maakt bemind, zomaar uit het niets, één blik en het is raak. De fantasie van mannen om het met een wildvreemde vrouw te doen. De ultieme one night stand zonder woorden maar met daden.

8 Ouder maar begeerde, een oudere, rijpere vrouw die er nog ongelooflijk aantrekkelijk en sexy uitziet en hem nog enkele wijsheden/handelingen kan leren in bed.

7 de onmogelijke, de fantasie zich aan haar beste vriendin of knappe jonge buurmeisje te mogen wagen. De meeste mannen zullen bij een oogcontact de fantasie het liefst tot uiting brengen.

6 De voyeur, de spanning van het ontdekt kunnen worden en de onwetendheid van de bekeken vrouw. Zag ze hem nou wel of niet, loopt ze toch nog snel even naakt van de badkamer naar de slaapkamer, realiteit of fantasie.

5 Uniform: in het ziekenhuis of bij een politiecontrole kan de wens der gedachte bij de man het uniform veranderen in een kort rokje met een gewillige ambtenaar en nog gewilligere man.

4 De harem: welke man droomt nou niet van een woestijn, schaars geklede gewillige mooie dames die hem bedienen op alle mogelijke manieren

3 betrapt: de spanning om het na sluitingstijd op het werk te doen, of tijdens de pauze in een winkel. Wordt je betrapt of geeft de spanning die extra dimensie?

2 andere plek: de garage, de keuken, de bank in de woonkamer of nog verder buiten, in een winkel, het vliegtuig of tuin zolang de slaapkamer maar vermeden wordt is het optimaal

1 een trio, de ultieme fantasie met 1 man en 2 gewillige vrouwen.

Adverteren bij Daisycon