Erotische plekjes van de man


Adverteren bij DaisyconHet lichaam van de man bestaat uit meer gevoelige plekjes dan de meeste weten. Zelfs de beste minnaars en minnaressen wisten in het begin niet waar ze moesten beginnen. Vandaar dat hieronder een top 10 van meest erotische plekje van de man zijn beschreven.

Maar onthoudt: deze top 10 is geen magische handleiding van het mannelijke lichaam die altijd bij iedere man werkt. Dus hierbij geld, probeer het uit en werkt 1 plek niet, dan zijn er nog altijd 9 andere plekjes die wel kunnen werken. Veel plezier bij het uitproberen!

1. De Voetzolen
Een lekkere voetmassage kan een man tot grote hoogten doen stijgen. Verwen hem na een lange dag werken met een warm voetenbadje en een lekkere massage. Door het ontspannen komt de sfeer er al snel in, en kan het nog een lange avond worden.

2. Oren
De oren zijn een van de meest gevoelige plekjes van het lichaam, ook bij een man. Blaas maar eens zachtjes in iemands oor. Of de man ervan houdt als eraan geknabbeld, gesabbeld of gelikt wordt hangt helemaal van de man zelf af. Probeer het maar eens uit.

3. Mond
De mond, lippen en een tong worden als heel sensueel ervaren tevens zijn deze van een man heel gevoelig. Je proeft ermee en voelt warmte en kou heel snel met je lippen. Het zijn dan ook de aftasters van voedsel, of in dit geval de aftasters van de lippen van je geliefde. Lik eens over zijn lippen voor een nieuwe sensatie.

4. Hals en nek
Hals en nek zijn gevoelige plekken. Erover strelen, kusjes geven of likken kunnen een man tot grote opwinding brengen. Of hem gewoon lekker doen laten genieten van je aanraking voor een ontspannen avond.

5. Borstkas en tepels

Veel mannen weten niet wat ze overkomt als je hun borstkas en tepels onder handen (of tong neemt). De algemene gedachte is dat tepels alleen bij vrouwen horen en deze zijn bij hen heel gevoelig toch? Mis. Ook een man heeft tepels en ook die kunnen hard worden van opwinding! Het is even wennen maar is toch een mooie toevoeging aan de sensuele spanning, probeer het maar eens uit!

6. Navel

Op weg naar het centrum van seksueel genot (a.k.a. de penis) kom je al van allerlei fijne plekjes tegen om even bij stil te staan. Buik en navel zijn heel gevoelig. De opwinding kun je flink opbouwen door hem hier te strelen en likken en de spanning nog even te bewaren voordat je verder naar beneden gaat.

7. Handen
Handen zitten vol met gevoelige plekjes. Vooral de handpalm is een en al gevoeligheid. Kriebel hem op zijn handpalm, of leg zijn hand op een warm plekje van je eigen lijf om hem te laten voelen en genieten. Hiermee creëer je een intieme knusse sfeer.

8. Binnenkant dijen
Nog zo’n tussenstop op weg naar het centrum: de binnenkant van zijn dijen. Streel er zachtjes over of masseer een beetje. Als je af en toe zijn penis aanraakt is dat alleen maar opwindend. Maar doe het langzaam en bouw de spanning opdat deze niet verder kan stijgen.

9. Billen
Het hele gebied rond de penis is gevoelig. Dus ook zijn billen. Komt goed uit want wie houdt er niet van een lekker kontje? Streel, masseer (of lik eraan, dit is meestal voor de wat gevorderde onder ons) zijn billen en hij weet niet wat hem overkomt. En ja, mannen vinden het ook lekker als je aan hun billen zit!

10. Prostaat

En hier hebben we het eindpunt. Deze handeling wordt niet door iedere man gewaardeerd en is voor sommige eenmalig en voor sommige een onontdekte plek. Deze handeling is dus echt alleen voor gevorderden en liefhebbers: de prostaat. Stimuleer de prostaat door je middelvinger (met glijmiddel) in de anus te laten glijden. Druk zacht met de vinger richting de penis. Doe dit net voor en tijdens de ejaculatie!


Adverteren bij Daisycon