Bef technieken/standjes

Tussen de benen van de vrouw
Als je zelf nog niet zo veel ervaring hebt is dit een goede manier om ermee te binnen. Deze positie is ideaal en kent ook eigenlijk alleen maar voordelen: Jij kunt haar heerlijk verwennen doordat je met je mond en met je handen overal goed bij kunt, terwijl zijn ontspannen op haar rug ligt

Van achteren
Deze positie is een aanrader als jij en je partner heb fijn vinden als haar anus wordt gestimuleerd. Deze stimulatie wordt ook wel ‘’rimmen’’ genoemd. Deze positie is echter wel minder geschikt om de vrouw naar haar hoogtepunt toe te krijgen. Het nadeel is dat je de clitoris moeilijker kan bereiken, maar het voordeel is wel dat je dieper met je tong in de vagina kan komen.

Staand voor de vrouw
Dit standje wordt niet door iedere man/vrouw gewaardeerd. Het is voor de man vermoeiend omdat hij de hele tijd op zijn knieën/hurken zit. De vrouw staat hierbij recht voor hem (tegen een muur aan) met haar benen gespreid voor de man. Dit standje is voor de vrouw minder ontspannend en bovendien kan door dit standje kunnen de erotische zones van de vrouw moeilijker gestimuleerd worden.

Zittend op de man
Dit standje wordt ook niet door iedere man/vrouw gewaardeerd. De vrouw zit bij dit standje daadwerkelijk op het gezicht van de man. Een synoniem voor dit standje is het Engelse begrip ‘’ Face Fucking’’. Door deze positie heeft de vrouw meer controle. Voor de man is deze positie enigszins beklemmend, hij ligt immers onder en tussen de benen van de vrouw.

Standje 69
Bij dit standje bevredigd men elkaar gelijktijdig oraal. Dit standje is heel intiem door het vele lichaamcontact dat er is. de ene partner neemt knielend plaats boven de andere partner (het handigste is dat de vrouw bovenop zit zodat zij zelf de pijp beweging kan bepalen). Dit standje wordt ook wel ‘'soixante neuf'’ genoemd. Dit standje is minder geschikt voor enkel elkaar oraal bevredigen omdat je toch ook haar bezig bent terwijl zij met jou bezig is, maar het is wel een aanrader als voorspel of als tussendoor bij de vrijpartij.

Adverteren bij Daisycon